zaterdag 18 oktober 2008

Second holiday @ Dubai

De herfst vakantie in Nederland is weer begonnen en voor de 2e keer dit jaar komen Frank, Jacintha, Jessica en Dylan naar Dubai toe. Een dag eerder dan gepland zijn Jachinta en Jessica om 05:00 uur aangekomen in Dubai, voor ons was het het dan ook vroeg opstaan.
Na thuiskomst zijn we nog een aantal uurtjes gaan slapen want het beloofd weer een lange dag te worden. De dames zijn rond het middaguur even richting de IBN Battuta Mall gegaan en in de tussentijd heb ik geprobeerd om nog een aantal kaartjes te krijgen voor het Dubai Drumming festival waar we vanavond naar toe zouden gaan. Helaas waren er geen kaarten meer verkrijgbaar dus proberen we vanavond bij de entree nog kaarten te kopen. Inmiddels had Kees, een collega van de KLM Technische Dienst telefonisch contact met Irene, ook zij zouden ook naar het festival komen met enkele familie leden. We kwamen gelijk aan en na even gewacht te hebben zijn we met een tweetal Toyota Landcruisers naar het evenement gereden ergens in de woestijn. Na even op de kamelen gezeten te hebben zijn we met z'n allen naar binnen gelopen en waren ze bij de kassa inmiddels de "tel" kwijt geraakt. Het evenement was wederom goed georganiseerd en hebben we een leuke en gezellige avond gehad zoals je op de foto's kunt zien. even snacken Rond 23:30 uur heeft de chauffeur ons terug gebracht naar onze auto. Eenmaal thuis aangekomen zijn we meteen ons bedje ingedoken want we moesten weer vroeg op staan om Frank en Dylan om 05:00 uur op Dubai Airport af te halen. Gelukkig hoefden we niet al te lang te wachten.
Nadat iedereen lekker uitgeslapen was heeft Irene ze naar "Wafi Shoppingmall" gebracht en tevens de Souk laten zien. Hierna zijn ze doorgereden naar het "Atlantis hotel" op de Palm Jumeirah. Morgen staat de Old Souk met een fantastisch uitzicht op de Burj Dubai op het programma. De hoogte bedraagt momenteel 688 meter (01-09-2008) Wil je meer weten klik dan op de volgende link: Burj Dubai Official Website Morgenavond is er een ander hoogtepunt, n.l. een diner in het zeven sterren hotel: Burj Al Arab ter gelegenheid van het 25 jarig juileum van Irene bij de KLM.